Bel ons meteen op: 085 5000 302

Bedrijf ontruimen?

Bedrijfsontruiming

Wij zijn professionele verhuizers met veel ervaring op het gebied van het bedrijfsontruimingen. Wij werken met een enthousiast team. Een bedrijfsontruiming vraagt om een hele andere aanpak dan bijvoorbeeld een woningontruiming. Zo speelt snelheid vaak een belangrijke rol bij een ontruiming. U wilt tenslotte niet weken moeten wachten tot het huidige pand of kantoor leeg is. Dus wilt u dit zo snel mogelijk hebben geregeld.  Daarmee kunt u zo snel mogelijk naar uw nieuwe locatie. En dan kan u uw klanten weer ontmoeten. Wat moet er allemaal gebeuren met het meubilair en ander afval dat uit het pand komt? Dit wilt u niet zelf ook nog eens moeten te regelen.

Waarom een bedrijfsontruiming laten uitvoeren door Ontruimen & Zo?

Wij hebben jaren ervaring met vele soorten van bedrijfsontruimingen. Hierdoor hebben wij een goede en betrouwbare reputatie opgebouwd. Waarom bedrijven voor ons kiezen:

Snel en flexibel

Een bedrijfsontruiming moet vaak snel gebeuren. Tijd is geld en daar zijn wij ons ook van bewust. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden om tot een passende oplossing te komen. In veel gevallen kunnen wij specifieke wensen met u invullen zoals een ontruiming buiten kantooruren om een voorbeeld te geven.

Professioneel

Ons team van professionele ontruimers hebben jaren ervaring met tal van verschillende soorten bedrijfsontruimingen. Wij weten wat er van ons verwacht mag worden. Ons doel is die verwachtingen te allen tijde waar te maken. Wij zijn pas tevreden als de ruimte netjes is ontruimt, de eventuele inboedel een tweede kans heeft gekregen en alles netjes en schoon door ons is achtergelaten.

Voordelig

Wij geloven in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit zult u ook terugzien in onze prijsstelling. Vanzelfsprekend zal dit afhankelijk zijn van de specifieke wensen van de bedrijfsontruiming. Bent u geïnteresseerd naar onze mogelijkheden? U kunt te allen tijde vrijblijvend een prijsopgaaf aanvragen.

 

Snel en goedkoop uw bedrijf ontruimen?

Wilt u snel en voordelig de ontruiming een bedrijfsontruiming geregeld hebben? Neem contact op met Ontruimen & Zo voor een vrijblijvende offerte.

Blijft er bij de ontruiming inboedel over?

Het kan voorkomen dat bij de bedrijfsontruiming inboedel overblijft. Ontruimen & Zo werk samen met een kringloopwinkel. De inboedel die overblijft geven wij dan een tweede kans via deze kringloopwinkel. Dit doen wij altijd in overleg met u en wij regelen alles zelf, ook het transport. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en geeft het een gerust gevoel dat de inboedel een tweede kans krijgt en niet zomaar bij het grofvuil beland.

In het geval dat er onbruikbaar restmateriaal over blijft, zullen wij dit ook netjes voor u afvoeren en gescheiden inleveren.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Onze partners & klanten:

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?