Bel ons meteen op: 085 5000 302

Verhuizen?

Hulp bij verhuizingen

Ontruimen & Zo helpt u met uw verhuizingen. Of dit nu is vanaf uw flat of appartement naar uw eerste huis, of dat het gaat om seniorenverhuizing. Al uw spullen worden secuur, voorzichtig en adequaat ingepakt en verhuisd.

Samen met u bepalen we wat er precies gedaan moet worden, hoe de spullen weer op de juiste plaats in de nieuwe locatie komen en wat we van elkaar verwachten. Hierdoor weet u exact waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Waar bestaat onze dienstverlening uit?

Het team van Ontruimen & Zo bestaat uit enthousiaste medewerkers met veel ervaring op het gebied van verhuizingen.

Als u ons de verhuizing laat doen, mag u ook wat van ons verwachten. Wij kunnen u ook helpen met het schoon opleveren van de oude woning. Helpen met de inrichting van de nieuwe woning en alle inboedel die over blijft zullen wij met zorg een tweede kans geven via onze samenwerking met een kringloopwinkel. Onze dienstverlening baseren wij altijd op onze eigen principes:

Persoonlijk

Een verhuizing kan tal van oorzaken hebben. Wij zijn discreet en gaan hier op gepaste wijze mee om. Onze aanpak is altijd respectvol en persoonlijk.

Secuur en schoon

Wij weten dat uw inboedel waardevol is en gaan hier netjes en secuur mee om. Inboedel wordt met zorg en voorzichtigheid behandelt. Ons werk stopt niet wanneer alles is verhuist. Wij zorgen er voor dat de woning netjes en schoon aan u wordt opgeleverd.

Voordelig

Wij geloven in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit zult u ook terugzien in onze prijsstelling. Vanzelfsprekend zal dit afhankelijk zijn van de specifieke wensen van uw verhuizing. Bent u nieuwsgierig? U kunt altijd vrijblijvend een prijsopgaaf aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Volledige ontzorging bij uw verhuizing

Ontruimen & Zo helpt u volledig bij uw verhuizing. Geen zorgen, geen gedoe. Gewoon goed geregeld.

Blijft er na de verhuizing inboedel over?

In sommige gevallen blijft er bij een verhuizing inboedel over. Dit is logisch, vaak gaat het om een verhuizing naar een kleinere woonruimte of u wilt met andere meubelen een frisse start maken. Het is daarom goed om te weten dat Ontruimen & Zo samenwerkt met een kringloopwinkel. Wij kunnen u naast het verhuizen, ook volledig ontzorgen indien er een deel van de inboedel overblijft. Deze inboedel geven wij dan een tweede kans via de kringloopwinkel. Dit doen wij altijd in overleg met u en wij regelen alles zelf, ook het transport. Zo heeft u hier geen omkijken naar.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Onze partners & klanten:

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?