Bel ons meteen op: 085 5000 302

Senioren verhuizing?

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om u te helpen bij een seniorenverhuizing. In veel gevallen gaat het bij een dergelijke verhuizing dat u naar een kleinere woning verhuist. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing van een gezinswoning naar een kleiner appartement of een zorgwoning. De ruimte in de nieuwe woning is vaak een stuk kleiner. Hierdoor kunt u niet alle spullen meeverhuizen. Of u of uw familielid gaat verhuizen naar een seniorenwoning waar haast bij geboden is, maar er zijn geen of te weinig mensen uit uw familie en vriendenkring beschikbaar om direct te kunnen helpen met de verhuizing. Wij kunnen uw in dit soort verhuizingen volledig ontzorgen met onze dienstverlening speciaal voor een seniorenverhuizing.

Waar bestaat onze seniorenverhuizing dienstverlening uit?

Het team van Ontruimen & Zo bestaat uit enthousiaste medewerkers met veel ervaring, ook op het gebied van seniorenverhuizingen. Er komt bij een seniorenverhuizing vaak meer kijken dan bij een reguliere verhuizing. Vaak gaat het om een verhuizing naar een kleinere woning, de spullen hebben veel emotionele waarde en vaak is er meer hulp nodig dan simpelweg de inboedel van A naar B verhuizen.

Als u ons de seniorenverhuizing laat doen, mag u meer verwachten. Wij kunnen u ook helpen met het schoon opleveren van de oude woning. Helpen met de inrichting van de nieuwe woning en alle inboedel die over blijft zullen wij met zorg een tweede kans geven via onze samenwerking met een kringloopwinkel. Onze dienstverlening baseren wij altijd op onze eigen principes:

Persoonlijk

Een seniorenverhuizing kan tal van oorzaken hebben. Wij zijn discreet en gaan hier op gepaste wijze mee om. Onze aanpak is altijd respectvol en persoonlijk.

Secuur en schoon

Wij weten dat uw inboedel waardevol is en gaan hier netjes en secuur mee om. Inboedel wordt met zorg en voorzichtigheid behandelt. Ons werk stopt niet wanneer alles is verhuist. Wij zorgen er voor dat de woning netjes en schoon aan u wordt opgeleverd.

Voordelig

Wij geloven in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit zult u ook terugzien in onze prijsstelling. Vanzelfsprekend zal dit afhankelijk zijn van de specifieke wensen van seniorenverhuizing Bent u nieuwsgierig? U kunt altijd vrijblijvend een prijsopgaaf aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Volledige ontzorging bij een senioren verhuizing

Ontruimen & Zo helpt u van A tot Z bij een seniorenverhuizing. Geen zorgen, geen gedoe. Gewoon goed geregeld.

Blijft er na de verhuizing inboedel over?

In veel gevallen blijft er bij een seniorenverhuizing inboedel over. Dit is logisch, vaak gaat het hier om een verhuizing naar een kleinere woonruimte zoals een appartement of een zorgwoning. Het is daarom goed om te weten dat Ontruimen & Zo samenwerkt met een kringloopwinkel. Wij kunnen u naast het verhuizingen, ook volledig ontzorgen indien er een deel van de inboedel overblijft. Deze inboedel geven wij dan een tweede kans via de kringloopwinkel. Dit doen wij altijd in overleg met u en wij regelen alles zelf, ook het transport. Zo heeft u hier geen omkijken naar.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Onze partners & klanten:

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?