Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen?

Wij helpen met uw woning ontruimen. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. Ook als het om uw bedrijf gaat en om verhuizingen. 

Ontruimen & Zo IconOntruimen & Zo

Voorweg 57, Hazerswoude-Dorp

5,0 3 recensies

  • Avatar David Vliegen ★★★★★ 8 maanden geleden
    Ietwat exclusievere kringloopwinkel met leuke interessante kwaliteit artikelen. Huisraad, boeken, Dvd's, Electra, meubels, alles is er en staat op een nette manier uitgestald. Wel zijn sommige paden wat krap. Parkeren geen probleem, … More kan voor de deur. Medewerkers heb ik als vriendelijk ervaren.
  • Avatar Marja Deshayes ★★★★★ een jaar geleden
    Vrijdag offerte gehad en dinsdag was het hele huis ontruimd. Spulletjes waren allemaal netjes ingepakt en met respect afgevoerd. Dit bedrijf is zeker een aanrader als u iemand nodig heeft voor zo'n grote klus.

Woningontruiming

Uw woning moet ontruimt worden, maar vanwege allerlei mogelijke redenen kunt u dit niet zelf en heeft u hulp nodig. Ontruimen & Zo kan uw woningontruiming volledig voor u uitvoeren. U hoeft niet zelf te sjouwen met de zware meubels, blijft er inboedel over nemen wij die mee voor een tweede kans in onze vrachtwagen. Daarnaast zorgt ons ervaren team ervoor dat de ontruiming van uw woning zowel snel als secuur wordt uitgevoerd.

Ook leveren we de tijdens de woningontruiming extra diensten. Zo kan er bijvoorbeeld in overleg worden afgesproken dat we uw behang afstomen, de tuin uitruimen of kleine herstelwerkzaamheden verrichten om uw woning zo goed mogelijk verkoop klaar te maken.

Ontruimen & Zo werkt met een enthousiast team. Wij hebben jaren ervaring met vele soorten woningontruimingen en hebben een goede en betrouwbare reputatie opgebouwd. Wij weten dat elke ontruiming van een woning anders is. Onze aanpak hebben wij door onze vele jaren ervaring hierop weten aan te passen:

Persoonlijk

Het ontruimen van een woning kan door vele verschillende oorzaken nodig zijn. Wij zijn discreet en gaan hier op gepaste wijze mee om. Onze aanpak is altijd respectvol en persoonlijk.

Secuur en schoon opleveren van de woning

Wij weten dat uw inboedel waardevol is en gaan hier netjes en secuur mee om. Inboedel wordt met zorg en voorzichtigheid behandelt. Ons werk stopt niet wanneer de woning is ontruimt. Wij zorgen er voor dat de woning netjes en schoon aan u wordt opgeleverd.

Voordelige woningontruiming

Wij geloven in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit zult u ook terugzien in onze prijsstelling. Vanzelfsprekend zal dit afhankelijk zijn van de specifieke wensen van de woningontruiming. Bent u nieuwsgierig? U kunt te allen tijde vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.

 

Woning ontruiming

Bent u op zoek naar een betrouwbare hulp bij een woningontruiming? Ontruimen & Zo helpt u van A tot Z bij een woningontruiming.

Blijft er bij woningontruiming inboedel over?

Het kan voorkomen dat bij de ontruiming van de woning inboedel overblijft. Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. Ontruimen & Zo werkt samen met een kringloopwinkel. Wij kunnen u naast het ontruimen van de woning, ook volledig ontzorgen indien er een deel, of de gehele inboedel overblijft. Deze inboedel geven wij dan een tweede kans via de kringloopwinkel. Dit doen wij altijd in overleg met u en wij regelen alles zelf, ook het transport. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

 

 

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Onze partners & klanten:

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?