Bel ons meteen op: 085 5000 302

Inboedelrecycling via onze kringloopwinkel

In veel gevallen blijft er bij een verhuizing of een woningontruiming inboedel over. Wanneer de inboedel zoals meubels of kasten nog in een goede staat is, is het natuurlijk zonde om deze weg te doen. Ontruimen & Zo werkt samen met een kringloopwinkel waarmee wij uw overtollige inboedel een tweede kans kunnen geven. Zo kunnen wij bijvoorbeeld studenten of stichtingen weer blij maken met degelijk meubilair. En zo bent u met een goed gevoel toch uw “oude” meubels kwijt.

Geef uw inboedel een tweede kans met inboedel recycling

Ontruimen & Zo werkt samen met een kringloopwinkel, zo kunt u uw inboedel een tweede kans geven via inboedelrecycling.

Hoe werkt inboedelrecycling?

In veel gevallen is een inboedelrecycling onderdeel van onze dienstverlening bij een verhuizing of een ontruiming. In overeenstemming met u spreken we af wat er gebeurt met de inboedel die uit de huidige woning of ruimte komt. Is de inboedel nog in goede staat? Dan kunnen wij deze een tweede kans geven via onze samenwerking met een kringloopwinkel. Wij zorgen zelf voor het transport en dit kost u niks extra. Wij zorgen dat alles netjes wordt ingeladen en afgevoerd. Niet veel later zal uw inboedel beschikbaar zijn voor de bezoekers van de kringloopwinkel.

Heeft u ergens een partij meubels of andere inboedel staan en u wilt deze via ons een tweede kans geven? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Onze partners & klanten:

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?