Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Aarlanderveen en omgeving?

We helpen u met plezier met uw woning ontruimen in Aarlanderveen. Verder verhuizen we ook bedrijven en verzorgen we andere vormen van verhuizingen in de regio. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. We helpen u daarom graag verder met betaalbare oplossingen.

Woning ontruimen in Aarlanderveen

Heeft u zelf geen mogelijkheden om uw woning te ontruimen bij u in Aarlanderveen? Wij kunnen u daar mee verder helpen. We hebben veel ervaring met verhuizingen en ontruimingen van woningen in Aarlanderveen en de nabije omgeving. Een woning ontruimen kunnen we volledig voor u regelen. Geen gedoe en gesjouw met uw meubilair of andere zware inboedel. Blijft er wat over zoals tafels, stoelen of kasten? We nemen dan deze graag mee om duurzaam te recyclen in onze eigen kringloopwinkel. Ons gemotiveerde team zorgt voor een snelle en nette  afhandeling van de ontruiming van uw woning!

Bedrijfsontruiming of kantoorontruiming in Aarlanderveen

Ook voor een bedrijfsontruiming of een kantoorontruiming in Aarlanderveen kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u ondersteunen bij het ontruimen van bedrijfspanden of oude loodsen bijvoorbeeld. We doen dit uiteraard anders dan bij een woningontruiming. Ondernemers willen namelijk graag snel naar de nieuwe locatie verhuizen.  Samen met ons gemotiveerde team kunnen we flexibel werken en kunnen wij ook buiten kantooruren u van dienst zijn. Zo kunnen we samen zo snel mogelijk de ontruiming regelen en kunt u weer sneller door naar het nieuwe pand bijvoorbeeld!

Duurzame recycling van uw inboedel in Aarlanderveen en omgeving

Bij de woningontruiming in Aarlanderveen kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u herbruiken. Wij geloven dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de ontruiming weer een kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan bij het verhuizen van senioren in Aarlanderveen. Vaak gaat het om een verhuizing naar een kleinere woning of serviceflat. De ruimte daarin is vaak kleiner. Hierdoor blijven er vaak spullen over. Deze nemen we mee en geven we een nieuwe bestemming. Als u hier haast mee heeft, dan kunnen we u direct helpen. Zonder enige last of gedoe.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?