Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Alphen aan den Rijn en omgeving?

Wilt u uw woning ontruimen in Alphen aan den Rijn? Wij helpen graag! Ook kunnen we bedrijven en andere verhuizingen doen in Alphen aan den Rijn. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. We helpen u daarom graag verder met betaalbare oplossingen.

Woning ontruimen in Alphen aan den Rijn

Moet uw woning ontruimt worden in Alphen aan den Rijn en omgeving? Tegelijkertijd kunt u vanwege allerlei mogelijke redenen dit niet zelf en heeft u hulp nodig? Dan kan Ontruimen & Zo uw woningontruiming volledig voor u uitvoeren. U hoeft vervolgens niet zelf te sjouwen met de zware meubels. Wanneer er inboedel over blijft, dan nemen wij die ook mee voor een tweede kans. Daarnaast zorgt ons ervaren team ervoor dat de ontruiming van uw woning zowel snel als secuur wordt uitgevoerd.

Bedrijfsontruiming in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn er verschillende bedrijventerreinen en winkelgelegenheden. De Rijnhaven is daarvan wellicht het bekendst, maar er zijn er vele meer. Hierdoor zijn er vele startgelegenheden mogelijk. Een voorbeeld hiervan is ook vaak dat de panden leeggehaald moeten worden wgens allerlei verschillende redenen. Daarom verzorgt Ontruimen & Zo graag deze mogelijkheid voor u. We werken met een jong en enthousiast team. Er komt uiteraard ook een andere aanpak bij te kijken dan bij een woningontruiming. Als gevolg daarvan is snelheid het meest belangrijk. De meeste ondernemers kunnen niet weken wachten tot het huidige pand of kantoor leeg is. Zo snel mogelijk naar de nieuwe locatie verhuizen is daarin de beste optie. Daarmee kunt u zo weer zo goed mogelijk uw klanten bedienen.

Duurzame recycling van uw inboedel in Alphen aan den Rijn

Bij de woningontruiming in Alphen aan den Rijn kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij geloven dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de ontruiming weer een duurzame kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om te helpen bij een seniorenverhuizing in Alphen aan den Rijn. In veel gevallen gaat het bij een dergelijke verhuizing dat u naar een kleinere woning verhuist. Te denken valt aan bijvoorbeeld een verhuizing van een gezinswoning naar een kleiner appartement of een zorgwoning. De ruimte in de nieuwe woning is vaak een stuk kleiner. Dus kunt u hierdoor niet alle spullen meeverhuizen.

Als u haast geeft met de verhuizing naar een seniorenwoning dan kunnen we u direct helpen. Wij hebben een aparte dienst om te helpen, waardoor u geen last heeft of gedoe ervaart.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?