Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Benthuizen en omgeving?

We helpen u graag met uw woning ontruimen in Benthuizen. Naast het ontruimen van woningen, ontruimen we ook bedrijven en kantoren en verzorgen we andere vormen van verhuizingen in de regio. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. We helpen u daarom graag met onze betaalbare dienstverlening.

Woning ontruimen in Benthuizen

Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u zorgeloos een woning ontruiming in Benthuizen kan verzorgen? Wij kunnen u daar mee verder helpen. We hebben veel ervaring met verhuizingen en woningontruimingen in Benthuizen en de nabije omgeving. Een woning ontruimen kunnen we volledig voor u regelen. Geen gedoe en gesjouw met zwaar meubilair of andere zware inboedel. Blijft er onverhoopt bij het woning ontruimen inboedel over zoals tafels, stoelen of kasten? We nemen deze graag mee om duurzaam te recyclen in onze eigen kringloopwinkel. Ons enthousiaste team zorgt voor een snelle en nette uitvoering van de ontruiming van uw woning bij in de buurt van Benthuizen!

Bedrijfsontruiming of kantoorontruiming in Benthuizen

Ook voor een bedrijfsontruiming of een kantoorontruiming in Benthuizen kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u ondersteunen bij het ontruimen van bedrijfspanden, ontruimen van kantoorpanden of oude loodsen bijvoorbeeld. We doen dit uiteraard anders dan bij een woningontruiming. Ondernemers willen namelijk graag snel naar de nieuwe locatie verhuizen om tijd en geld te besparen. Of een kantoorruimte moet snel worden ontruimt zodat deze ruimte gereed gemaakt kan worden voor nieuwe huurders. Samen met ons gemotiveerde team kunnen we flexibel werken en kunnen wij ook buiten kantooruren u van dienst zijn. Zo kunnen we samen zo snel mogelijk de ontruiming regelen. Naast dat wij flexibel zijn, zijn we ook nog eens erg voordelig. Laat u een bedrijfsontruiming of kantoorontruiming door ons uitvoeren, dan bent u verzekerd dat het snel en goedkoop zal gebeuren voor een goede kwaliteit en service!

Duurzame recycling van uw inboedel in Benthuizen

Bij een woningontruiming bij u in Benthuizen kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u herbruiken. Wij zorgen dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis gaat krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de ontruiming weer een kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan bij het verhuizen van senioren in Benthuizen. Vaak gaat het om een verhuizing naar een kleinere woning, verzorgingshuis of een serviceflat. De ruimte daarin is vaak beperkter dan de vorige woonruimte. Hierdoor blijven er regelmatig spullen van de inboedel over. In overleg nemen we deze graag mee en geven we deze inboedel een nieuwe bestemming in onze eigen kringloopwinkel. Heeft u haast met een verhuizing, dan kunnen we u direct helpen.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?