Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Den Haag?

Uw woning ontruimen in Den Haag? Hiermee helpen wij u graag! Daarnaast helpen we bedrijven verhuizen en kunnen we in Den Haag ook snel zorgen voor seniorenverhuizingen. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. We helpen u daarom graag verder met betaalbare oplossingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Woning ontruimen in Den Haag

Ontruimen & Zo helpt u graag met een woning ontruimen in Den Haag. Samen met ons team kunnen uw woningontruiming volledig uitvoeren. Zo hoeft u zelf niet te sjouwen met zware meubels of andere inboedel. Als er bij de woningontruiming meubilair overblijft, dan recyclen we deze graag voor u in onze eigen kringloopwinkel. Ons team staat paraat om te zorgen dat u snel en netjes wordt geholpen!

Bedrijfsontruiming in Den Haag

Wij kunnen u ook helpen bij een bedrijfsontruiming of kantoorontruiming in Den Haag. De panden die vrij komen, moeten snel worden leeggehaald. Door onze lange ervaring in het leegruimen van panden en kantoren weten we ook dat snelheid en flexabiliteit vaak erg gewenst is. Wij denken hier graag in mee. Het is voor geen enkel probleem om ook buiten kantooruren een ontruiming uit te voeren. De aanpak is daarom ook anders dan bij een woningontruiming. We bespreken graag met u de mogelijkheden tegen een scherpe prijs.

Duurzame recycling van uw inboedel in Den Haag

Bij een woningontruiming in Den Haag kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij geloven dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de ontruiming weer een duurzame kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om te helpen bij een seniorenverhuizing in Den Haag. In veel gevallen gaat het bij een dergelijke verhuizing dat u naar een kleinere woning verhuist. Te denken valt aan bijvoorbeeld een verhuizing van een gezinswoning naar een kleiner appartement of een zorgwoning. De ruimte in de nieuwe woning is vaak een stuk kleiner. Dus kunt u hierdoor niet alle spullen meeverhuizen.

Als u haast geeft met de verhuizing naar een seniorenwoning dan kunnen we u direct helpen. Wij hebben een aparte dienst om te helpen, waardoor u geen last heeft of gedoe ervaart.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?