Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Hazerswoude en omgeving?

Wilt u uw woning ontruimen in Hazerswoude? Wij maken graag een afspraak met u! We hebben ook de mogelijkheid om bedrijven te verhuizen of te helpen met een seniorenverhuizing Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. 

Woning ontruimen in Hazerswoude

Als u een woning wilt ontruimen in Hazerswoude en omgeving en u heeft daar hulp bij nodig? Dan kan Ontruimen & Zo daar u in ondersteunen. Daardoor hoeft u zelf niet uw rug te breken over uw kasten en tafels. Ook als u besluit om deze niet mee te nemen, dan kunnen we dit afvoeren via onze eigen kringloop- en recyclingkanalen. Daarnaast zorgt ons ervaren team ervoor dat de ontruiming van uw woning zowel snel als secuur wordt uitgevoerd.

Bedrijfsontruiming in Hazerswoude en omgeving

Hazerswoude kent mogelijkheden voor het starten van bedrijven en winkels. Wellicht is de sierteelt hiervan het beste voorbeeld, maar ook verschillende winkelopties zijn mogelijk. Hierdoor zijn er vele startplekken. Dat wil zeggen dat er ook vaak ontruimingen plaatsvinden door allerlei redenen. Daarom wil Ontruimen & Zo graag dit voor u oppakken. We werken met een jong en enthousiast team. Er komt uiteraard ook een andere aanpak bij te kijken dan bij een woningontruiming. Als eerste is de snelheid het meest belangrijke. De meeste ondernemers kunnen geen tijd verliezen. Zo snel mogelijk naar de nieuwe locatie verhuizen is daarin de beste optie. Als tweede is de kwaliteit ook erg van belang. Het zorgt voor een efficiënte verhuizing. Daarmee kunt u zo weer zo goed mogelijk uw klanten bedienen.

Duurzame recycling van uw inboedel in Hazerswoude en omgeving

Bij woning ontruimen in Hazerswoude kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u duurzaam herbruiken. recyclen. Uw meubels spelen weer een rol van betekenis bij andere mensen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel komen. Daardoor wordt de ontruiming weer een duurzame kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om te helpen bij een seniorenverhuizing in Hazerswoude. In veel gevallen gaat het bij een dergelijke verhuizing dat u naar een kleinere woning verhuist. Te denken valt aan bijvoorbeeld een verhuizing van een gezinswoning naar een kleiner appartement of een zorgwoning. De ruimte in de nieuwe woning is vaak een stuk kleiner. Dus kunt u hierdoor niet alle spullen meeverhuizen.

Als u haast geeft met de verhuizing naar een seniorenwoning dan kunnen we u direct helpen. Wij hebben een aparte dienst om te helpen, waardoor u geen last heeft of gedoe ervaart.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?