Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Koudekerk aan den Rijn en omgeving?

We helpen u met plezier met uw woning ontruimen in Koudekerk aan den Rijn. Verder verhuizen we ook bedrijven of andere vormen van verhuizingen in de regio. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. We helpen u daarom graag verder met betaalbare oplossingen.

Woning ontruimen in Koudekerk

Heeft u zelf geen mogelijkheden om uw woning te ontruimen? Dan kunnen we u daar uiteraard mee helpen. We hebben veel ervaring met verhuizingen en ontruimen in Koudekerk en omgeving. Dit kunnen we volledig ontzorgen. Geen gedoe met uw meubilair. Ook als er tafels, stoelen of kasten overblijven. We nemen dan deze mee om duurzaam te recyclen. Ons gemotiveerde team zorgt voor een snelle afhandeling!

Bedrijfsontruiming in Koudekerk aan den Rijn en omgeving

In Koudekerk aan den Rijn is de Hoogewaard een van de bekendste bedrijventerreinen. Dichtbij de Rijn is het makkelijk om vele goederen per boot te vervoeren. Daarom zijn er vaak panden die ontruimd moeten worden. Ontruimen & Zo wil u graag daarbij ondersteunen. We werken met een enthousiast team. Daardoor pakken we dit voortvarend aan. We doen dit uiteraard anders dan bij een woningontruiming. Ondernemers willen namelijk graag snel naar de nieuwe locatie verhuizen. Daarmee bent u weer sneller richting uw klanten!

Duurzame recycling van uw inboedel in Koudekerk aan den Rijn en omgeving

Bij de woningontruiming in Koudekerk aan den Rijn kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u herbruiken. Wij geloven dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de ontruiming weer een kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan bij het verhuizen van senioren in Koudekerk aan den Rijn. Vaak gaat het om een verhuizing naar een kleinere woning. de ruimte daarin is vaak kleiner. Hierdoor blijven er vaak spullen over. Deze nemen we mee en geven we een nieuwe bestemming. Als u hier haast mee heeft, dan kunnen we u direct helpen. Zonder enige last of gedoe.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?