Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Leiden?

Uw woning ontruimen in Leiden? Hiermee helpen we u van harte! Daarnaast helpen we bedrijven verhuizen en kunnen we in Leiden ook snel zorgen voor seniorenverhuizingen. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. We helpen u daarom graag verder met betaalbare oplossingen.

Woning ontruimen in Leiden

Zullen we uw woning ontruimen in Leiden en omgeving? Ook omdat u dit zelf niet kan en ontzorgd wil worden? Ontruimen & Zo helpt u graag. We kunnen uw woningontruiming volledig uitvoeren. Daarmee hoeft u zelf niet met de meubels aan de slag. Als er meubilair overblijft, dan recyclen we deze. Ons team staat paraat om te zorgen dat u snel en netjes wordt geholpen!

Bedrijfsontruiming in Leiden en omgeving

In Leiden zijn er natuurlijk veel mogelijkheden of bedrijven en winkels te starten. Niet alleen in e binnenstad, maar ook in de Stevenshof. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden in Roomburg en in andere gelegenheden. Goed bereikbaar aan verschillende snelwegen. Daarom zijn er vele mogelijkheden. De panden die dus vrij komen, moeten snel worden leeggehaald. Omdat u graag zo snel mogelijk weer uw klanten wilt hebben. Daarom helpt Ontruimen & Zo u graag! Met ons team van ervaren krachten. De aanpak is daarom ook anders dan bij een woningontruiming. We komen graag bij u langs!

Duurzame recycling van uw inboedel in Leiden

Bij de woningontruiming in Leiden kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij geloven dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de ontruiming weer een duurzame kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om te helpen bij een seniorenverhuizing in Leiden. In veel gevallen gaat het bij een dergelijke verhuizing dat u naar een kleinere woning verhuist. Te denken valt aan bijvoorbeeld een verhuizing van een gezinswoning naar een kleiner appartement of een zorgwoning. De ruimte in de nieuwe woning is vaak een stuk kleiner. Dus kunt u hierdoor niet alle spullen meeverhuizen.

Als u haast geeft met de verhuizing naar een seniorenwoning dan kunnen we u direct helpen. Wij hebben een aparte dienst om te helpen, waardoor u geen last heeft of gedoe ervaart.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?