Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Nieuwkoop?

Wilt u uw woning laten ontruimen in Nieuwkoop? Wij maken graag een afspraak met u! We bieden ook de mogelijkheid om bedrijven te helpen met een bedrijfsontruiming, of te helpen met een seniorenverhuizing betrouwbaar, zorgvuldig en discreet.

Woningontruiming in Nieuwkoop

Zoekt u hulp bij het woning ontruimen in Nieuwkoop? Het team van Ontruimen & Zo kan dit volledig voor u uit handen nemen. Zo hoeft u zelf niet te sjouwen met zwaar meubilair of andere inboedel. Scheelt u een hoop werk, last van uw rug en zorgen van het zware tilwerk. En mocht er meubilair overblijven, dan kunnen we deze in overleg met u recyclen en een tweede kans geven via onze eigen kringloopwinkel. Ontruimen & Zo staat graag voor u klaar om het zware werk uit handen te nemen!

Bedrijfsontruiming en kantoorontruiming in Nieuwkoop

Wanneer u een bestaand bedrijfspand of kantoorruimte op het oog hebt, komt het vaak voor dat deze eerst nog helemaal leeggeruimd moet worden. Of u wilt juist uw huidige pand of kantoorruimte snel laten ontruimen. Onze bedrijfsontruiming en kantoorontruiming diensten gericht op de regio Nieuwkoop, kunnen wij snel en voordelig elk soort bedrijfspand of kantoorpand voor u ontruimen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles wat uit het pand wordt gehaald door ons, ook netjes wordt afgevoerd. Meubilair of inboedel die nog in goede staat is, krijgt een nieuwe kans in onze eigen kringloopwinkel. Inboedel die niet meer gebruikt kan worden, voeren wij netjes af via een van onze partners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Duurzame recycling van uw inboedel in Nieuwkoop

Bij een woningontruiming in Nieuwkoop kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij geloven dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komen. Daardoor wordt de woningontruiming weer een duurzame kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om te helpen bij een seniorenverhuizing in Nieuwkoop. In veel gevallen van dit soort type verhuizingen is dat u naar een woning verhuist met minder woonoppervlakte. Zoals verhuizen van een mooi ruim huis naar een zorgwoning. Niet alle inboedel en meubilair kan dan worden meeverhuist. Of wat als u onverwacht snel moet verhuizen? Dan is er plots veel haast bij geboden en u heeft niemand uit uw omgeving die direct kan helpen. Ontruimen & Zo kan u in dat soort gevallen vrijwel direct helpen. Wij hebben een aparte dienst speciaal gericht op het verhuizen van senioren in de regio van Nieuwkoop. Ook als er haast bij is.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?