Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Nieuwveen?

We helpen u graag met uw woning ontruimen in Nieuwveen. Naast het ontruimen van woningen, ontruimen we ook bedrijven, ontruimen we kantoren en doen we verhuizingen in de regio van Nieuveen. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. We helpen u graag met onze kwalitatieve en betaalbare dienstverlening.

Woning ontruimen in Nieuwveen

Zoekt u een bedrijf die voor u een woning ontruiminge in Nieuwveen kan uitvoeren? Wij kunnen u daar mee helpen. Samen met ons team hebben we veel ervaring met verhuizingen en woningontruimingen in Nieuwveen en de regio daar omheen. Een woning ontruimen kunnen we volledig van A tot Z voor u regelen. Geen gedoe en sjouwen met zwaar meubilair of andere zware inboedel. Laat dat maar aan ons gemotiveerde team over. Blijft er onverhoopt bij de woning ontruiming inboedel over zoals tafels, stoelen of kasten? Of u wilt van uw inboedel af? We nemen deze graag mee om duurzaam te recyclen in onze eigen kringloopwinkel. Ons team zorgt voor een snelle en nette uitvoering van de ontruiming van uw woning bij in Nieuwveen!

Bedrijfsontruiming of kantoorontruiming in Nieuwveen

Ook voor het uitvoeren van een bedrijfsontruiming of een kantoorontruiming in Nieuwveen kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u ondersteunen bij het ontruimen van bedrijfspanden, ontruimen van kantoorpanden en oude loodsen om een paar voorbeelden te geven. We doen dit uiteraard anders dan bij een woningontruiming. Vaak is een vlotte ontruiming gewenst, want tijd is geld. Hoe sneller een bedrijfsontruiming gedaan kan worden, hoe kosteneffiecenter dit voor u als opdrachtgever is. Samen met ons gemotiveerde team kunnen we flexibel werken en kunnen wij u ook buiten kantooruren van dienst zijn. Samen kijken we naar de mogelijkheden om zo snel mogelijk de ontruiming te regelen. Laat u een bedrijfsontruiming of kantoorontruiming door ons uitvoeren, dan bent u verzekerd dat het snel en goedkoop zal gebeuren voor een goede kwaliteit en service!

Duurzame recycling van uw inboedel in Nieuwveen

Bij een woningontruiming bij u in Nieuwveen kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij zorgen dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis gaat krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de ontruiming weer een kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan bij het verhuizen van senioren in Nieuwveen en de nabije omgeving. Vaak gaat het om een verhuizing naar een kleinere woning, een verzorgingshuis of een aanleunwoning. De ruimte daarin is vaak beperkter dan de vorige woonruimte. Hierdoor kunnen er spullen van de inboedel overblijven. In overleg nemen we deze graag mee en geven we deze inboedel een nieuwe bestemming via onze eigen kringloopwinkel. Heeft u haast met dit soort verhuizing, dan kunnen we u direct helpen.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?