Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Nootdorp?

Samen met ons gemotiveerde team helpen wij u met een woning ontruimen in Nootdorp. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij bedrijfsontruimingen en verhuizingen voor zowel bedrijf als verhuizingen voor particulier. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet bij u in de regio. Wij helpen u daarom graag verder met een betaalbare oplossing afgestemd op uw wensen en behoefte.

Woning ontruimen in Nootdorp

Heeft u hulp nodig bij een woning ontruimen in Nootdorp? Wij kunnen u helpen. Ons team heeft een ruime ervaring met verhuizingen en ontruimingen van woningen in Nootdorp en de omliggende gemeentes. Een woning ontruimen kunnen wij van A tot Z volledig voor u regelen. Zo hoeft u zelf geen zware kasten of andere meubels te tillen. Geen gedoe en gesjouw met uw meubilair of andere zware inboedel. En mocht er onverhoopt inboedel overblijven zoals tafels, stoelen of kasten? We nemen deze graag mee om duurzaam te recyclen in onze eigen kringloopwinkel. Ons gemotiveerde team zorgt voor een snelle en nette uitvoering van de woningontruiming.

Bedrijfsontruiming of kantoorontruiming in Nootdorp

Ook voor een bedrijfsontruiming of een kantoorontruiming in Nootdorp kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van bedrijfspanden, kantoren en oude loodsen om een paar voorbeelden te geven. We doen dit uiteraard anders dan bij een woningontruiming. Samen met ons  team kunnen we flexibel werken en kunnen wij ook buiten kantooruren u van dienst zijn. Zo kunnen we samen zo snel mogelijk de ontruiming van het kantoor of pand regelen. Behalve dat wij flexibel zijn, zijn we ook nog eens erg voordelig. Laat u een bedrijfsontruiming of kantoorontruiming door ons uitvoeren, dan bent u verzekerd dat het snel en goedkoop zal gebeuren voor een goede kwaliteit!

Duurzame recycling van uw inboedel in Nootdorp

Bij een woningontruiming bij u in Nootdorp kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij zorgen dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de ontruiming weer een kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een op maat gemaakte dienst voor het verhuizen van senioren in Nootdorp en daar buiten. Vaak gaat het hierbij om een verhuizing naar een woning met een kleiner woonoppervlak zoals een verzorgingshuis of een serviceflat. De ruimte is dan in veel gevallen kleiner dan de woning waar men vandaag komt. Hierdoor kunnen er spullen overblijven. In overleg nemen we deze graag mee en geven we deze inboedel een nieuwe bestemming via onze eigen kringloopwinkel. Heeft u haast met een verhuizing, dan kunnen we u ook in veel gevallen direct helpen. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?