Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Oud Ade?

Uw woning ontruimen in Oud Ade? Hiermee helpen we u graag! Daarnaast helpen we bedrijven verhuizen en kunnen we in Oud Ade ook snel zorgen voor seniorenverhuizingen. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. We helpen u daarom van harte verder met onze betaalbare oplossingen.

Woning ontruimen in Oud Ade

Heeft u hulp nodig met een woning ontruimen in Oud Ade? Omdat u dit zelf niet kan of hierbij ontzorgd wil worden? Ontruimen & Zo helpt u graag. We kunnen uw woningontruiming in Oud Ade volledig van begin tot eind uitvoeren. Daardoor hoeft u zelf niet met de meubels of andere zware inboedel te sjouwen. Mocht er meubilair of inboedel overblijven, dan recyclen we deze in onze eigen kringloopwinkel. Ons team staat paraat om te zorgen dat u snel en netjes wordt geholpen!

Bedrijfsontruiming in Oud Ade

Wanneer u een bedrijfspand op het oog hebt, zoals een kantoorpand of een bedrijfshal, wilt u daar zo snel mogelijk gebruik van maken. Vaak komt het voor dat deze bedrijfsruimten nog moeten worden ontruimt wanneer u met uw bedrijf dit wil gaan betrekken. U wilt graag zo snel mogelijk weer up en running zijn. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld een bedrijfspand verlaat en dit moet netjes ontruimt opgeleverd worden. Ook hiermee helpt Ontruimen & Zo u graag! Met ons team van ervaren krachten en flexibele werkwijze staan wij voor u klaar. We denken graag met u mee en kunnen indien gewenst ook buiten kantooruren uw bedrijfsontruiming uitvoeren. De aanpak is daarom ook anders dan bij een woningontruiming. We komen graag bij u langs!

Duurzame recycling van uw inboedel in Oud Ade

Bij de woningontruiming in Oud Ade kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij geloven dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de ontruiming weer een duurzame kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing in Oud Ade

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om te helpen bij een seniorenverhuizing in Oud Ade. In veel gevallen gaat het bij een dergelijke verhuizing dat u naar een kleinere woonruimte verhuist. Te denken valt aan bijvoorbeeld een verhuizing van een gezinswoning naar een kleiner appartement of een zorgwoning. De ruimte in de nieuwe woning is vaak een stuk beperkter. Dus kunt u hierdoor niet alle spullen meeverhuizen. Wij kunnen deze verhuizing voor u regelen en inboedel die overblijft recyclen wij graag in overleg met u.

Als u haast geeft met de verhuizing naar een seniorenwoning dan kunnen we u direct helpen. Wij hebben een aparte dienst om te helpen, waardoor u geen last heeft of gedoe ervaart.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?