Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Waarder en omgeving?

We helpen u met graag verder met uw woning ontruimen in Waarder. Daarnaast ontruimen en verhuizen we ook bedrijven en verzorgen we andere vormen van verhuizingen in de regio. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. We helpen u daarom graag verder met betaalbare oplossingen.

Woning ontruimen Waarder

Heeft u zelf geen mogelijkheden of bent u niet in staat om zelf uw woning te ontruimen bij u in Waarder? Wij kunnen u daar mee verder helpen. We hebben veel ervaring met verhuizingen en woning ontruimingen in Waarder en de nabije omgeving. Een woning ontruimen kunnen we volledig voor u regelen. Geen gedoe en gesjouw met uw meubilair of andere zware inboedel. Wij verzorgen de woning ontruiming van begin tot eind en leveren altijd bezemschoon op. Blijft er onverhoopt inboedel over zoals tafels, stoelen of kasten? We nemen deze graag mee om duurzaam te recyclen in onze eigen kringloopwinkel. Ons enthousiaste team zorgt voor een snelle en nette  uitvoering van de ontruiming van uw woning!

Bedrijfsontruiming of kantoorontruiming in Waarder

Ook voor een bedrijfsontruiming of een kantoorontruiming in Waarder kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u ondersteunen bij het ontruimen van bedrijfspanden of oude loodsen bijvoorbeeld. We doen dit uiteraard anders dan bij een woningontruiming. Ondernemers willen namelijk graag snel naar de nieuwe locatie verhuizen. Of een bestaande locatie moet snel worden ontruimd. Samen met ons gemotiveerde team kunnen we flexibel werken en kunnen wij ook buiten kantooruren u van dienst zijn. Zo kunnen we samen zo snel mogelijk de ontruiming regelen. Naast dat wij flexibel zijn, zijn we ook nog eens erg voordelig. Laat u een bedrijfsontruiming of kantoorontruiming door ons uitvoeren, bent u verzekerd dat het snel, schoon en goedkoop zal gebeuren voor een goede kwaliteit!

Duurzame recycling van uw inboedel in Waarder

Bij een woningontruiming in bij u in Waarder kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u herbruiken. Wij zorgen dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komen. Daardoor wordt de ontruiming weer een kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan bij het verhuizen van senioren in Waarder en de nabije omgeving. Vaak gaat het om een verhuizing naar een kleinere woning, verzorgingshuis of een serviceflat. De ruimte daarin is vaak kleiner. Hierdoor blijven er regelmatig spullen over. In overleg nemen we deze graag mee en geven we deze inboedel een nieuwe bestemming. Heeft u haast met een verhuizing, dan kunnen we u direct helpen.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?