Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woning ontruimen in Woubrugge?

Met ons gespecialiseerde en vakkundige team helpen wij u graag bij een woning ontruiming in Woubrugge. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij bedrijfsontruimingen en verhuizingen voor zowel bedrijven als verhuizingen voor particulieren. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet bij u in Woubrugge. Wij helpen u graag verder met een betaalbare oplossing afgestemd op uw wensen en behoefte.

Woning ontruimen in Woubrugge

Heeft u hulp nodig om een woning te ontruimen in Woubrugge? Wij  helpen u hier graag mee. Ons gespecialiseerde team heeft een jarenlange ervaring met woningontruimingen in Woubrugge. Een woning ontruimen kunnen wij van A tot Z volledig voor u uitvoeren. Zo hoeft u zelf geen zware kasten of andere meubels te tillen. Geen gedoe en gesjouw met uw meubilair of andere zware en lastig te tillen inboedel. Mocht er onverhoopt inboedel overblijven zoals tafels, stoelen, banken of kasten? Wij nemen deze in overleg met u graag mee om duurzaam te recyclen in onze eigen kringloopwinkel. Ons team zorgt voor een snelle en nette uitvoering van de woningontruiming en wij laten altijd de woning netjes en bezemschoon achter.

Bedrijfsontruiming of kantoorontruiming in Woubrugge

Heeft u hulp nodig bij een bedrijfsontruiming of een kantoorontruiming in Woubrugge? Wij kunnen u van dienst zijn! Ons team is gespecialiseerd in het ontruimen van bedrijfspanden, kantoren of kantoorruimtes en oude loodsen om een paar voorbeelden te noemen. Wij pakken dit uiteraard anders aan dan bij een woningontruiming. Samen met ons  team kunnen wij flexibel werken. In overleg kunnen wij u ook buiten kantooruren van dienst zijn wanneer dit u beter uitkomt. Zo kunnen we samen zo snel mogelijk de ontruiming van het kantoor of pand regelen bij u in Woubrugge. Behalve dat wij flexibel zijn, zijn we ook nog eens erg voordelig. Laat u een bedrijfsontruiming of kantoorontruiming door ons uitvoeren, dan bent u verzekerd dat het snel, schoon en goedkoop zal gebeuren voor een goede kwaliteit! En wij leveren altijd bezemschoon op.

Duurzame recycling van uw inboedel in Woubrugge

Bij een woningontruiming bij u in Woubrugge kan er soms inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij zorgen dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Zo wordt de ontruiming ook weer een kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing in Woubrugge

Ontruimen & Zo biedt een op maat gemaakte dienst aan voor het helpen bij verhuizen van senioren in Woubrugge en de omliggende regio’s. Vaak gaat het om een verhuizing naar een woning met een beperkter woonoppervlak zoals een verzorgingshuis of een aanleunwoning. De woonruimte is dan in veel gevallen minder dan de woning waar men vandaan komt. Hierdoor kunnen er spullen overblijven. In overleg met u nemen we deze graag mee en geven we deze inboedel een nieuwe bestemming via onze eigen kringloopwinkel. Heeft u haast met een verhuizing, dan kunnen we u ook in veel gevallen direct helpen. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier, whatapp of u belt ons even.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?