Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woningontruiming in Jacobswoude en omgeving?

Samen met ons enthousiaste team staan wij voor u klaar bij een woningontruiming in Jacobswoude. Verder verzorgen wij bedrijfsontruimingen en verhuizingen voor zowel bedrijf als verhuizingen voor particulier. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet bij u in de regio. We helpen u daarom graag verder met betaalbare oplossingen afgestemd op uw behoefte.

Woningontruiming in Jacobswoude

Zoekt u hulp bij een woningontruiming of bent u niet in staat om zelf uw woning te ontruimen bij u in Hoogmade? Wij kunnen u daar verder mee helpen. Wij hebben ruime ervaring met verhuizingen en ontruimingen van woningen in Jacobswoude en de nabije omgeving. Een woning ontruimen kunnen wij van A tot Z volledig voor u regelen. Geen gedoe en gesjouw met uw meubilair of andere zware inboedel. En blijft er onverhoopt inboedel over zoals tafels, stoelen of kasten? We nemen deze graag mee om duurzaam te recyclen in onze eigen kringloopwinkel. Ons gemotiveerde team zorgt voor een snelle en nette uitvoering van de woningontruiming!

Bedrijfsontruiming of kantoorontruiming in Jacobswoude en de nabije omgeving

Ook voor een bedrijfsontruiming of een kantoorontruiming in Jacobswoude kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u ondersteunen bij het ontruimen van bedrijfspanden of oude loodsen bijvoorbeeld. We doen dit uiteraard anders dan bij een woningontruiming. Samen met ons gemotiveerde team kunnen we flexibel werken en kunnen wij ook buiten kantooruren u van dienst zijn. Zo kunnen we samen zo snel mogelijk de ontruiming van het kantoor of pand regelen. Behalve dat wij flexibel zijn, zijn we ook nog eens erg voordelig. Laat u een bedrijfsontruiming of kantoorontruiming door ons uitvoeren, bent u verzekerd dat het snel en goedkoop zal gebeuren voor een goede kwaliteit!

Duurzame recycling van uw inboedel in Jacobswoude

Bij een woningontruiming bij u in Jacobswoude kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij zorgen dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de ontruiming weer een kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een op maat gemaakte dienst aan bij het verhuizen van senioren in Jacobswoude en daar buiten. Vaak gaat het om een verhuizing naar een woning met een kleiner woonoppervlak, een verzorgingshuis of een serviceflat. De ruimte daarin is vaak kleiner. Hierdoor blijven er regelmatig spullen over. In overleg nemen we deze graag mee en geven we deze inboedel een nieuwe bestemming via onze eigen kringloopwinkel. Heeft u haast met een verhuizing, dan kunnen we u ook veel gevallen direct helpen.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?