Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woningontruiming in Leiderdorp?

Wilt u uw woning laten ontruimen in Leiderdorp? Wij maken graag een afspraak met u! We bieden ook de mogelijkheid om bedrijven te verhuizen of te helpen met een seniorenverhuizing Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet.

Woningontruiming in Leiderdorp

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Leiderdorp en daar buiten? Wij kunnen dit volledig voor u uit handen nemen zodat u zelf niet hoeft te sjouwen met de zware meubels of andere inboedel. Scheelt u een hoop last van uw rug en zorgen. Mocht er meubilair overblijven, dan kunnen we deze in overleg met u recyclen en een tweede kans geven via onze eigen kringloopwinkel. Het sterke en gemotiveerde team van Ontruimen & Zo staat graag voor u klaar!

Bedrijfsontruiming en kantoorontruiming in Leiderdorp en daarbuiten

Leiderdorp is vol op in ontwikkeling en dit biedt mogelijkheden om bedrijven of winkels te starten. Als er goede locaties vrijkomen, wilt u dat deze zo snel mogelijk worden ontruimt. Ontruimen & Zo kan een bedrijfsontruiming of een kantoorontruiming voordelig en snel voor u uitvoeren. Ook zorgen we dat alles wat uit het pand wordt verwijderd door ons, ook netjes wordt afgevoerd. Meubilair of inboedel die nog in goede staat is, krijgt een tweede kans in onze eigen kringloopwinkel. Overige inboedel voeren we netjes af via onze partners.

Duurzame recycling van uw inboedel in Leiderdorp en omgeving

Bij een woningontruiming in Leiderdorp kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij geloven dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de woningontruiming weer een duurzame kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om te helpen bij een seniorenverhuizing in de regio van Leiderdorp. Vaak gaat het bij een dergelijke verhuizing dat u naar een woning verhuist met minder woonoppervlakte. Zoals verhuizen van een ruime gezinswoning naar een zorgwoning. Niet alle inboedel kan dan worden meeverhuist. Of wat als u ineens snel moet verhuizen? Dan is er plots veel haast bij geboden. Ontruimen & Zo kan u in dat soort gevallen direct helpen. Wij hebben een aparte dienst speciaal gericht op het verhuizen van senioren in de regio van Leiderdorp.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?