Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woningontruiming in Noordwijkerhout?

Hulp nodig bij uw woningontruiming in Noordwijkerhout? Wij maken graag een afspraak met u! We bieden ook de mogelijkheid om bedrijven te verhuizen of te helpen met een seniorenverhuizingen. Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet.

Woningontruiming in Noordwijkerhout

Wanneer u hulp nodig heeft bij een woningontruiming in Noordwijkerhout kunnen wij u daar bij helpen! Wij kunnen dit volledig voor u uit handen nemen zodat u zelf niet hoeft te sjouwen met de zware meubels of andere inboedel. Scheelt u een hoop werk, geen last van uw rug en zorgen. Mocht er meubilair overblijven, dan kunnen we deze in overleg met u recyclen en een tweede kans geven via onze eigen kringloopwinkel. Het sterke en gemotiveerde team van Ontruimen & Zo staat graag voor u klaar!

Bedrijfsontruiming en kantoorontruiming in Noordwijkerhout

Wanneer u een bestaand bedrijfspand of kantoorruimte op het oog hebt, komt het vaak voor dat deze eerst nog helemaal leeggeruimd moet worden. Onze bedrijfsontruiming en kantoorontruiming diensten gespitst op de regio Noordwijkerhout, kunnen snel en voordelig het pand voor u ontruimen. Wij zorgen er tevens voor dat alles wat uit het pand wordt gehaald door ons, ook netjes wordt afgevoerd. Meubilair of inboedel die nog in goede staat is, krijgt een nieuwe kans in onze eigen kringloopwinkel. Inboedel wat niet meer gebruikt kan worden, voeren wij netjes af via onze partners. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en tarieven, neem contact met ons op.

Duurzame recycling van uw inboedel in Noordwijkerhout

Bij een woningontruiming in Noordwijkerhout kan er inboedel overblijven. Deze kunnen we voor u recyclen. Wij geloven dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komen. Daardoor wordt de woningontruiming weer een duurzame kans voor onze samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om te helpen bij een seniorenverhuizing in de regio van Noordwijkerhout. Vaak gaat het er bij een dergelijke verhuizing om dat u naar een woning verhuist met minder woonoppervlakte. Zoals verhuizen van een mooi ruim huis naar een zorgwoning of een aanleunwoning. Niet alle inboedel kan dan worden meeverhuist. Of wat als u onverwacht snel moet verhuizen? Dan is er plots veel haast bij geboden. Ontruimen & Zo kan u in dat soort gevallen direct helpen. Wij hebben een aparte dienst speciaal gericht op het verhuizen van senioren in de regio van Noordwijkerhout.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?