Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woningontruiming in Rijswijk?

Wilt u uw woning laten ontruimen in Rijswijk? Wij maken graag een afspraak met u! We hebben ook de mogelijkheid om bedrijven te verhuizen of te helpen met een seniorenverhuizing Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet.

Woningontruiming in Rijswijk

Hebt u hulp nodig bij het ontruimen van uw woning in de regio van Rijswijk? Ontruimen & Zo kan u daar van begin tot eind in ondersteunen. U hoeft dan niet zelf te sjouwen met zware meubels en kasten, laat dat maar over aan ons team met sterke mannen. Wanneer u besluit om uw oude inboedel niet te houden of mee te nemen, dan kunnen wij deze direct voor u afvoeren. Wij geven deze inboedel dan een tweede kans via onze eigen kringloopwinkel en recyclingkanalen. Verder zorgt ons ervaren team er altijd voor dat de woningontruiming snel en secuur wordt uitgevoerd.

Bedrijfsontruiming en kantoorontruiming in Rijswijk

Door tal van redenen kan er een kantoorontruiming of bedrijfsontruiming nodig zijn en u bent op zoek naar een partner die dit voor u kan uitvoeren in Rijswijk? Ontruimen & Zo is een professioneel bedrijf die dit graag voor u oppakt en snapt dat bij een bedrijfsontruiming tijd en geld een belangrijke rol spelen. Ons hardwerkende team zorgt ervoor dat het bedrijfspand of kantoorpand zo snel mogelijk wordt leeggeruimd. Hierbij zijn we flexibel in onze werktijden. Verder zorgen wij er altijd voor dat we netjes en secuur werken en de boel schoon achter laten als de bedrijfsontruiming afgerond is.

Duurzame recycling van uw inboedel in Rijswijk en omgeving

Bij woning ontruimen in Rijswijk kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u duurzaam recyclen. Uw meubels spelen weer een rol van betekenis bij andere mensen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel komen. Daardoor wordt de ontruiming van uw woning weer een duurzame kans voor onze samenleving!

Ondersteuning bij een seniorenverhuizing

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om te helpen bij een seniorenverhuizing in de regio van Rijswijk. Vaak gaat het bij een dergelijke verhuizing dat u naar een woning verhuist met minder woonoppervlakte. Zoals verhuizen van een ruime gezinswoning naar een zorgwoning. Niet alle inboedel kan dan worden meeverhuist. Wat als u plotsklaps moet verhuizen? Dan is er ineens veel haast bij geboden. Ontruimen & Zo kan u in dat soort gevallen direct helpen. Wij hebben een aparte dienst speciaal gericht op het verhuizen van senioren in de regio Rijswijk.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?