Bel ons meteen op: 085 5000 302

Woningontruiming Roelofarendsveen

Heeft u hulp nodig met een woningontruiming in Roelofarendsveen? Wij maken graag een afspraak met u! We bieden ook de mogelijkheid om zowel particulieren als bedrijven te verhuizen of te helpen met een seniorenverhuizing Betrouwbaar, zorgvuldig en discreet. Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op.

 Woningontruiming Roelofarendsveen

Wanneer u hulp nodig heeft met een woningontruiming in Roelofarendsveen kunnen wij u daar bij helpen! Wij kunnen een woningontruiming volledig voor u uit handen nemen.  Zodat u zelf niet meer hoeft te sjouwen met de zware meubels of andere lastige te verplaatsen of te tillen inboedel. Scheelt u een hoop werk, last van uw rug en zorgen. Mocht er meubilair overblijven, dan kunnen we deze in overleg met u recyclen en een tweede kans geven via onze eigen kringloopwinkel. Het sterke en gemotiveerde team van Ontruimen & Zo staat graag voor u klaar!

Bedrijfsontruiming en kantoorontruiming Roelofarendsveen

Wanneer u een bestaand bedrijfspand of een kantoorruimte op het oog hebt, komt het vaak voor dat deze eerst nog ontruimd moet worden. Onze bedrijfsontruiming en kantoor ontruimingsdiensten zijn gespitst op de omgeving in en rond Roelofarendsveen. Wij kunnen snel en voordelig het pand voor u ontruimen en leveren bezemschoon op. Wij zorgen er tevens voor dat alles wat uit het pand wordt gehaald door ons, ook netjes en verantwoord wordt afgevoerd. Meubilair of inboedel die nog in goede staat is, krijgt een nieuwe kans in onze eigen kringloopwinkel. Inboedel die niet meer gebruikt kan worden, voeren wij netjes af via onze partners. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden bij in de regio van Roelofarendsveen en onze tarieven, neem contact met ons op.

Duurzame recycling van uw inboedel in Roelofarendsveen

Bij een woningontruiming in Roelofarendsveen kan er inboedel overblijven. Dit kunnen we voor u recyclen. Wij geloven dat deze inboedel voor anderen weer een betekenis kan krijgen. Daarom zorgen we dat deze meubelen in onze eigen kringloopwinkel terecht komt. Daardoor wordt de woningontruiming weer een duurzame kans voor de samenleving!

Hulp bij een seniorenverhuizing in Roelofarendsveen

Ontruimen & Zo biedt een speciale dienst aan om te helpen bij een seniorenverhuizing in en rond Roelofarendsveen. Vaak gaat het bij een dergelijke verhuizing dat u naar een woning verhuist met minder woonoppervlak. Zoals verhuizen van een mooi ruim huis naar een zorgwoning. Niet alle inboedel kan dan worden meeverhuist. Of wat als u onverwacht snel moet verhuizen? Dan is er plots veel haast bij geboden. Ontruimen & Zo kan u in dat soort gevallen direct helpen. Wij hebben een aparte dienst speciaal gericht op het verhuizen van senioren in de regio van Roelofarendsveen.

Onze andere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Woningontruiming
Ontruimen van bedrijven / bedrijfspanden
Seniorenverhuizingen
Recyclen van inboedel
Verhuizingen
Desinfecteren

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u iets navragen wat niet standaard op onze website staat? Bel ons, whatsapp of stuur een mail via het contactformulier. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Open chat
Snel contact?
Hallo!
Kunnen we u helpen met uw woning of bedrijf?